Historien bag Rødgaards Malerfirma v/ Kimmie Rødgaard

Jeg hedder Kimmie og har mere end 10 års erfaring som malere.

Jeg har tidligere arbejdet på store og små byggepladser i både Danmark og udlandet. I 3 år har jeg arbejdet som maler i New Zealand, hvor jeg fik mulighed for at udforske forskellige teknikker og stilarter.


Jeg kan håndtere alt fra mindre byggeprojekter til store bygninger og komplekse strukturer. Vores arbejde er altid omhyggeligt udført og vi er meget stolte af vores håndværk. Vi går op i at bruge de bedste materialer og teknikker for at sikre, at vores kunder får et flot resultat, der holder i mange år.

Vores passion for maleri og vores øje for detaljer gør os til det perfekte valg for alle, der ønsker et smukt og holdbart resultat. Kontakt os for mere information eller for at få et tilbud på dit næste malerprojekt.

Min process fra start til slut

Spar tid og penge på dit malerprojekt med Rødgaards Malerfirma. Vi sørger for alt fra forberedelse af overfladen til påføring af malingen og garanterer et flot og holdbart resultat. Ring og bestil en tid i dag!

​"Kvalitet er ikke en tilfældighed, det er resultatet af en velovervejet indsats." 

- John Ruskin​

Indhent et gratis tilbud

Skab nyt liv i dit hjem med Rødgaards Malerfirma! Kontakt os i dag for at få en gratis og uforpligtende vurdering af din maleropgave.

​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kom i kontakt med mig i dag!

​Har du brug for en pålidelig og professionel maler til dit næste projekt? Ring til Rødgaards Malerfirma og lad mig hjælpe dig med at gøre din bolig til et drømmehjem.

Kontaktinformation

Telefon: 22 98 88 87

E-mail: kontakt@roedgaardsmalerfirma.dk

Gl Smedievej 6, 9310 Vodskov

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares .

Se vores cookiepolitik

Rødgaards Malerfirma v/ Kimmie Rødgaard – CVR: 43898248